Na struze 1740/7, Praha 1

Stylový byt 2+kk, 72m2, Praha 1-Nové Město, ul. Na struze


28 000 Kč za měsíc
+ 3.000 poplatky + elektřina a plyn + kauce + provize RK


Představení nemovitosti

Stylový byt 2+kk, po kompletní rekonstrukci, o ploše 72 m2, umístěný ve 4.NP zrenovovaného činžovního domu s výtahem, v samém centru Prahy, jen pár kroků od pražského Žofína, Vltavy a Národního divadla. Vhodné pro bydlení nebo i jako kancelář.

Dispozici nevybaveného bytu tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, menší ložnice, koupelna s vanou, toaletou a pračkou, předsíň. Ze zádveří společného pro 2 byty vedou dvoje plnohodnotné vstupní dveře.

Kuchyňská linka disponuje všemi moderními spotřebiči - myčka, sklokeramická varná deska, trouba, digestoř, lednice. Vytápění a teplou vodu zajišťuje vlastní plynový kotel. Okna jsou dřevěná špaletová. Osvětlení decentně instalované ve stropních podhledech. Na podlahách jsou renovované parkety a dlažba, v předsíni podlahové topení. Byt je vybaven PC rozvody, v domě je zaveden optický internet.

Skvělá dopravní dostupnost, pouhou 1 min chůze zastávka tramvaje "Národní divadlo", 5 min pěšky na metro B "Národní třída". Atraktivní lokalita s plnou občanskou vybaveností. K dispozici ihned. PENB-G.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0608

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

72,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

4. z 5

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.


Ing. Markéta Strápková


CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti