Růžová 947/8, Praha 1

Nadstandardní stylový byt 3+kk s balkónem, 136 m2, ul. Růžová, Praha 1


20 490 000 Kč
včetně provize RK a právního servisu


Představení nemovitosti

Nadstandardní stylový byt s menším balkónem, o dispozici 3+kk a celkové ploše 136 m2, umístěný ve 3.NP reprezentativního činžovního domu s výtahem, na velice prestižní adrese, v samém centru Prahy, jen pár kroků od Václavského a Senovážného náměstí.

Dům v rondokubistickém stylu, navržený architektem Bohumilem Kozákem, je kulturní památkou a původně sloužil pro bankovní úřad Ministerstva Financí. Uměleckořemeslná i umělecká výzdoba zde převyšuje obvyklý standard své doby.

Dispozici plošně velkorysého bytu tvoří zádveří, vstupní hala, 3 pokoje, 2 koupelny (jedna s vanou, bidetem a WC; druhá se sprchovým koutem a WC).

Byt prošel rekonstrukcí, v rámci které byly zachovány původní architektonické prvky a použité kvalitní materiály. Jsou zde funkční dobová kachlová kamna, renovované parkety a dřevěné plovoucí podlahy, masivní interiérové dveře s gravírovanými skly. Vysoké stropy a velká špaletová okna zaručují příjemnou atmosféru a dostatek světla. Vytápění a ohřev vody zajištuje vlastní plynový kotel. V jedné z koupelen je podlahové topení. Ve všech pokojích jsou datové rozvody. Byt je zabezpečen alarmem. Vstup do domu je na čip, ve společných prostorách jsou instalované bezpečnostní kamery.

V místě je veškerá občanská vybavenost a výborná dopravní dostupnost, v pěším dosahu je Hlavní i Masarykovo vlakové nádraží, stanice všech linek metra a zastávka několika tramvají.

PENB-G


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0603

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

136,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

3. z 6

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti