Ke kladivům, Praha 6

Rodinná vila 5KK (295m2), zahrada (602m2), Suchdol


295 m2
5+kk
34 245 000 Kč
K jednání


Představení nemovitosti

Prodej samostatně stojícího dvoupatrového domu 5kk (295m2) v klidné rezidenční vilové čtvrti, s prosvětleným a vzdušným interiérem na slunném pozemku (602m2) s krásnou udržovanou zahradou a vzrostlou zelení, s panoramatickým výhledem na Prahu a okolí, umístěného v mimořádně atraktivní a žádané lokalitě Suchdol-Lysolaje s výborným spojením do Dejvic.

Dispozici rodinného domu tvoří dvě podlaží.

Přízemí otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyní, jídelnou a přímým vstupem na letní terasu, vstupní hala s šatnou, prostorná prádelna s pračkou a sušičkou, samostatné WC.
První patro se skládá ze čtyř ložnic, tří en-suite koupelen, další samostatná koupelna pro hosty s vanou, technická místnost, vstup na půdu.

Vybavení domu dále zahrnuje centrální plynový kotel, podlahové vytápění v přízemí domu, dřevěná euro-okna s izolačními dvojskly, na podlahách dlažba, v 1NP koberce, kompletní zateplení domu, na zahradě terasa pro letní grilování a odpočinek.

Výborná autobusová doprava do Dejvic jen pár minut pěšky od domu (odjezd v intervalech 5-10 minut). Nákupní možnosti 5 minut autem (supermarket Lidl), do centra 10 minut, 15 na letiště. V blízkosti Česká zemědělská univerzita a britská škola Riverside.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti).


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

BEL0006

Stav objektu:

velmi dobrý

Užitná plocha:

295,0 m2

Budova:

cihlová

Garáž:

Ano

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti