Na struze 1740/7, Praha 1

PRONAJATO - Půdní byt 3+kk, 135 m2, galerie, terasa, Praha 1-Nové Město, ul. Na struze


35 000 Kč
+ služby 3.000 + elektřina a plyn + kauce 2 nájmy + provize RK


Představení nemovitosti

PRONAJATO - Atraktivní, klimatizovaný, půdní byt s galerií a terasou, o celkové ploše 135 m2, umístěný v 5.NP zrenovovaného činžovního domu s výtahem, v samém centru Prahy, jen pár kroků od pražského Žofína, Vltavy a Národního divadla. Vhodné pro bydlení nebo i jako kancelář.

Dispozici tvoří vstupní chodba, prostorný obývací pokoj 54 m2, kuchyňský kout, ložnice 15 m2, koupelna s toaletou, vanou i sprchou, technická místnost s plynovým kotlem. Terasa 6,4 m2 do vnitrobloku je přístupná z obývacího pokoje. Vestavěné patro v podobě členité galerie nabízí více možností využití.

Kuchyňská linka disponuje všemi moderními spotřebiči - myčka, sklokeramická varná deska, trouba, lednice. Dřevěná střešní okna mají žaluzie. Vysoké stropy s původními dřevěnými trámy. Na podlahách jsou renovované parkety a dlažba. Byt je vybaven 2 klimatizačními jednotkami a PC rozvody.

Skvělá dopravní dostupnost, pouhou 1 min chůze zastávka tramvaje "Národní divadlo", 5 min pěšky na metro B "Národní třída". Atraktivní lokalita s plnou občanskou vybaveností. K dispozici ihned. PENB-G.


ZÁKLADNÍ INFO

Evidenční číslo:

MDO0605

Stav objektu:

po rekonstrukci

Užitná plocha:

135,0 m2

Vlastnictví:

Osobní

Budova:

cihlová

Podlaží:

5. z 5

Garáž:

Ne

Energetická náročnost:

G


Máte zájem o nemovitost?

Kontaktujte makléře, který má na starosti tuto nemovitost.



CHCI VÍCE INFORMACÍ

Vyplňte prosím jméno a příjmení.
Vyplňte prosím e-mail.
Vyplňte prosím telefon.


Prohlédněte si další nemovitosti